Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Μιλάει με Παναθηναϊκό ο Βιτόρια»

Τις επαφές του αμυντικού της Εστορίλ, Στίβεν Βιτόρια, με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Τιάγκο Ριμπέιρο.

«Μιλάει με Παναθηναϊκό ο Βιτόρια»
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στίβεν Βιτόρια δεν έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Εστορίλ, Τιάγκο Ριμπέιρο, δήλωσε στην «Πράσινη» πως έχουν γίνει επαφές της ελληνικής ομάδας με την πλευρά του Πορτογάλου (με καναδικές ρίζες) αμυντικού μέσω του Ούγκο Βαρέλα.

«Το μέλλον του Στίβεν πιθανότατα δεν είναι συνδεδεμένο με την Εστορίλ. Δυστυχώς για μας, γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά στις επαφές που έχουμε κάνει, μας έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Πιστεύει πως είναι ώρα να δοκιμάσει σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σεβόμαστε την επιθυμία του», τόνισε και πέρασε στο ψητό.

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν. Μας είχαν πλησιάσει τον Ιανουάριο, αλλά δεν θέλαμε να τον δώσουμε. Λόγω της συνεργασίας που υπάρχει με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, γνωρίζω ότι μιλάνε και τώρα μαζί του. Ο Ούγκο Βαρέλα τον εκτιμά πολύ και μιλάει και τώρα μαζί του. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή πιθανότητα γι’ αυτόν ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν όμως κι άλλες προτάσεις από όσο γνωρίζω. Κυρίως από Ιταλία, αλλά και κάποιες από το Βέλγιο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο 25χρονος άσος έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. «Έχει ικανότητες να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και φυσικά να αντεπεξέλθει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: