Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ερυθρόλευκες ματιές για Τζαβέλλα!

Στο προσκήνιο έρχεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος έχει προταθεί στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Αισιοδοξία για την υπόθεση του Μπόατενγκ.

Ερυθρόλευκες ματιές για Τζαβέλλα
Την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο διεθνής μπακ της Μονακό δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014, όμως πριν από μερικές μέρες προτάθηκε στη διοίκηση των Πειραιωτών.

Ο 25χρονος παίκτης τα πηγαίνει αρκετά καλά στη γαλλική ομάδα, όμως – σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του – δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τη φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές (17 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), έχοντας πετύχει δύο γκολ και μοιράσει πέντε ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Πολ Κουτσολιάκος – συγκεκριμένα – έχει προτείνει τον παίκτη στους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, οι οποίοι ψάχνονται για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς τους.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συζητηθεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χοσέ Χολέμπας, εφόσον προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση μέσα στο καλοκαίρι.

Τη Δευτέρα για Μπόατενγκ

Στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανό να εκδοθεί η απόφαση του CAS για την υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ και την Ντνίπρο.

Μάλιστα, είναι πιθανό ο Γκανέζος μέσος να αγωνιστεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέσα στο «Καραϊσκάκη».

Από την πλευρά του, ο διεθνής χαφ παρουσιάζεται αισιόδοξος και ανυπομονεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μίτσελ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: