Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μανωλόπουλος: «Μεγάλη νίκη»

Στην σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τονίζοντας πως αυτή ήρθε με την απαιτούμενη ψυχραιμία.

Μανωλόπουλος: «Μεγάλη νίκη»
Και πώς να μην είναι χαρούμενος ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη υποστήριξε πως η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλη, καθώς προήλθε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» θα χτυπήσαν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια στον όμιλο, ούτως ώστε πέραν της πρόκρισης να γίνει προσπάθεια και για καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι μεγάλη, δύσκολη και σημαντική νίκη για μας όπως θα ήταν και για την Ρεάλ. Είναι δύσκολη νίκη. Και η Ρεάλ θα μπορούσε να κερδίσει. Για την πίεση που είχαμε, δείξαμε ψυχραιμία και κερδίσαμε. Είναι δύσκολη έδρα. Η Ρεάλ είναι αθλητική ομάδα και μπορεί και πιέζει. Νομίζω ότι δείξαμε χαρακτήρα, ψυχραιμία και καταφέραμε να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Μαθηματικά δεν έχουμε προκριθεί και πάντα για κάτι καλύτερο πρέπει να έρθουν συνδυασμοί. Εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: