Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του Πάμπλο!

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ο απόηχος της πολύκροτης υπόθεσής του συνεχίζει να είναι θορυβώδης, αλλά τα πρώτα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον έκαναν ήδη την εμφάνισή τους, έστω κι αν τα περισσότερα από αυτά φαίνεται πως δεν έχουν βάση.

Νασιονάλ, Ηρακλής, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, αλλά και… Ατρόμητος, φέρονται να καλοβλέπουν την περίπτωση του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος θα βρίσκεται σίγουρα στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να ολοκληρώσουν ομαλά τα παιδιά του τη σεζόν στο σχολείο.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο ίδιος θα παίξει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο μπάλα. Εάν ο Γκαρσία πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του, η Νασιονάλ που εδρεύει στο Μοντεβιδέο, την οποία από μικρός υποστήριζε, φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να τον αποκτήσει. Εάν, όμως, ο Γκαρσία αφουγκραστεί την επιθυμία της οικογένειάς του να παραμείνουν στην Ελλάδα, τότε ανοίγει ένα μεγάλο θέμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το δεδομένο είναι ότι όλοι τους στην οικογένεια Γκαρσία προτιμούν να συνεχίσουν τη διαμονή στη Θεσσαλονίκη, καθώς τους αρέσει πολύ σαν πόλη, έχουν συνηθίσει τον τρόπο ζωής και υπάρχει ειδικό ξενόγλωσσο σχολείο για τα παιδιά. Οι άλλες ελληνικές πόλεις που πληρούν την τελευταία προϋπόθεση είναι η Αθήνα και το Ηράκλειο.

Την αττική πρωτεύουσα την έχει αποκλείσει εξ ορισμού ο Πάμπλο, ενώ στην κρητική πόλη υπάρχουν ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης, εάν ο δεύτερος ανέβει από τη Β? Εθνική, αφού ο Λατίνος χαφ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Στο κόλπο ίσως μπει και ο Πλατανιάς, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Αναφορικά με τον Ηρακλή, το σενάριο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μόνο εάν ο «Γηραιός» επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η περίπτωση του Άρη δεν συζητιέται καν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκαρσία θα παίξει ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ακόμα και το ευτύχημα για κάθε ΠΑΟΚτσή θα είναι να μη βρεθεί ποτέ αντίπαλος της αγαπημένης του ομάδας. Της ομάδας με την οποία ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος, σε μια χημεία κόσμου-αθλητή μοναδική παγκοσμίως. Βεβαίως, το καλύτερο σενάριο για όλους θα ήταν η ολική ανατροπή των δεδομένων και να επιστρέψει στην Τούμπα ο μεγάλος Ουρουγουανός. Κι έτσι να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος…
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: