Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λάζαρης: «Πάνω απ΄όλα είναι ο ΠΑΟΚ»

Ο άλλοτε οικονομικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Σίμος Λάζαρης, φιλοξενήθηκε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" όπου μίλησε για το θέμα Γκαρσία και Δώνη αλλά και την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη για το θέμα Γκαρσία:

«Έχουν αμφισβητηθεί ξανά τέτοιοι άνθρωποι, μην ξεχνάμε Κοντομηνά - Μυτιληναίο κλπ. ο ΠΑΟΚ σώθηκε από την καταστροφή και υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Ο παίκτης είναι αγαπητός στην εξέδρα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ΄ όλα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Νομίζω πως περισσότερο η κόντρα έχει να κάνει με τον κ. Δώνη. Η αφορμή ήταν ο Γκαρσία και εκδηλώνουν μια αντίθεση στο θέμα του προπονητή. Μην ξεχνάμε όμως πως υπεύθυνος στο θέμα του προπονητή είναι ο κ. Σαββίδης. Δεν στρέφεται άμεσα κατά του κ Σαββίδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ αλλά έμμεσα. Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτή η αμφισβήτηση προς τον κ. Δώνη δεν υπήρξε παλιότερα με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και υπάρχει τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει νικηφόρο σερί και παει στον τελικό κυπέλλου».


Για την ποινή των 6 αγωνιστικών στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:

«Με ενοχλεί ο πόλεμος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γιατί να επιβάλλονται τέτοιες ποινές στον ποδοσφαιριστή που δεν έχει δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα; Το ερώτημα είναι γιατί υπήρχε αυτή η ποινή και αυτό το σκεπτικό. Δε δικαιολογείται αυτή η ποινή».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: