Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Καραμπέρης: «Ψέμα και παγίδα η Λέσχη, να αυτοκαταστραφεί»

Ο άλλοτε παράγοντας του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για τη χθεσινή συνάντηση βετεράνων και παλιών παραγόντων του Άρη αλλά και το τι πρέπει να γίνει ώστε να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τα χρέη του Άρη και τους νόμους που δεν εφαρμόζονται:

«Οι νόμοι υπάρχουν αλλά δε λειτουργούσανε. Οι ομάδες στις οποίες παρατηρούνται αυτά τα προβλήματα δεν είναι οι ομάδες των επιχειρηματιών. Με τη λειτουργία του νόμου βλέπετε ότι ο κάθε κατεργάρης παει στον πάγκο του. Βλέπουμε λοιπόν ότι η πολιτεία δεν εφάρμοζε το νόμο».


Για τη χθεσινή συγκέντρωση βετεράνων και παλιών παραγόντων:

«Με κάλεσαν στη χθεσινή συγκέντρωση αλλά ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσα να παρευρεθώ. Ο Άρης έχει δυο θέματα. Το αγωνιστικό, στο οποίο είμαστε όλοι δίπλα του και μακάρι να σωθεί η ομάδα. Όμως το άλλο πρόβλημα, το οικονομικό, δε λύνεται. Είναι θέμα επιβίωσης. Είναι τραγικά όλα αυτά που ειπώθηκαν χτες. 33 εκατομμύρια χρέη; Δεν είναι δυνατόν. Όταν ο Άρης πήγαινε καλά αγωνιστικά και εγώ μιλούσα για τα χρέη με έλεγαν γραφικό. Οι τότε διοικούντες πρόσφεραν τότε στη θέρμη το στάδιο του Άρη και έλεγαν ψέματα στον κόσμο. Όμως θα πληρωθεί το ψέμα πολύ γρήγορα».


Για το τι πρέπει να γίνει τώρα:

«Να γίνει αυτοδιάλυση της Λέσχης, οι μετοχές να πανε στον Α.Σ. με καινούργιο μετοχικό κεφάλαιο και να βοηθήσει πάλι ο κόσμος. Μετά θα έρθουν οι επενδυτές. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους της Λέσχης όμως είναι ένα ψέμα και μια παγίδα. Η Λέσχη σαν ύπαρξη είναι αληθινή αλλά σαν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης ήταν μια μπαρούφα και ένα επιχείρημα για να κινήσουμε τον κόσμο. Ήταν η Λέσχη του Σκόρδα για να έχει έναν δημοκρατικό μανδύα. Ποιος ξέρει που πήγαν τα λεφτά της Λέσχης;»


Για το πόρισμα των ορκωτών σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ που θα βγει σε λίγο καιρό:

«Δεν πιστεύω πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη από αυτό το πόρισμα. Είναι από μια ιδιωτική εταιρία. Σεβαστή η δουλειά τους και η αμοιβή τους. Όμως αν δεν παει ο μέτοχος να κάνει καταγγελία δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας. Το πόρισμα αυτό δε θα είναι πλήρες». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: