Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Προβληματίστηκε γιατί είχε… δουλειά!

Προβληματισμένος από την απόδοση της Βραζιλίας στο φιλικό με την Ιταλία, παρουσιάστηκε ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να βρεθούν οι λόγοι που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να νικήσει.

Προβληματίστηκε γιατί είχε… δουλειά
Ήταν ένα σπουδαίο φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Μουντιάλ του 2014. Η Βραζιλία και η Ιταλία αναμετρήθηκαν στη Ζυρίχη, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 2-2, αν και στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως οι Λατινοαμερικάνοι θα επικρατούσαν εύκολα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την εμφάνιση της Βραζιλίας. «Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως η Ιταλία δημιούργησε και έχασε πολλές άλλες ευκαιρίες. Όταν σε ένα παιχνίδι, ο τερματοφύλακας έχει τόση πολλή δουλειά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό το γεγονός. Αν και θα έπρεπε να κερδίσουμε με άνεση, βρεθήκαμε να υποφέρουμε και να πανηγυρίζουμε που πήραμε την ισοπαλία. Και αυτό δεν αρμόζει στη Βραζιλία», είπε με αυστηρό τόνο ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Από τα λόγια του προκύπτει πως «τα έχει» με τους συμπαίκτες του. «Δεν ρίχνω κάπου συγκεκριμένα τις ευθύνες. Αλλά θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να δούμε γιατί κάναμε τόσα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, γιατί δώσαμε το δικαίωμα στην Ιταλία να επιστρέψει, γιατί δεν παίξαμε σαν Βραζιλία. Αυτά πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν οι απαντήσεις. Οι παίκτες μεταξύ μας θα βρούμε τι φταίει και θα το διορθώσουμε. Γιατί αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα», σημείωσε ο Ζούλιο Σέζαρ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: