Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το διαβατήριο του «Παπασταθό» στη Ζένιτσα!

Διαβάστε τους λόγους που το παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στη Βοσνία αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τραβήξει τα βλέμματα των σκάουτερ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το διαβατήριο του «Παπασταθό» στη Ζένιτσα
Τους τελευταίους μήνες αποτελεί… κοινό μυστικό στη Γερμανία πως οι άνθρωποι της Βέρντερ Βρέμης δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο πώλησης του Έλληνα διεθνή αμυντικού, πόσο μάλλον αν η πρόταση που φτάσει στα γραφεία τους είναι ικανοποιητική ως προς το οικονομικό σκέλος. Ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να μην «καίγεται» να αφήσει τη Βρέμη, ωστόσο, δεν θα έλεγε όχι σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Βοσνία «κρύβει» πολλές ευκαιρίες για τον 24χρονο σέντερ μπακ, που αν τις εκμεταλλευτεί δεν αποκλείεται να μπει σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες περισσότερων ομάδων από αυτές που ήδη τον παρακολουθούν.
Κίνητρο και κρισιμότητα

Το γεγονός ότι ο αγώνας απέναντι στη Βοσνία μόνο αδιάφορος δεν είναι για την Εθνική, αφού θα κρίνει κατά πολύ την πρώτη θέση του 7ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ δίνει αυτομάτως ένα κίνητρο σε όλους τους παίκτες και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ματς.

Έντιν Ντζέκο

Ο «Παπασταθό» θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και ανεξάρτητα με ποιον θα έχει παρτενέρ θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός, που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, αναμφισβήτητα βάσει της δεδομένης κλάσης του μπορεί σίγουρα να αποτελέσει κριτήριο για την απόδοση του κάθε κεντρικού αμυντικού. Στο Μουντιάλ το 2010 «έφαγε» τον Μέσι… στον Τζέκο θα κολλήσει;

«Παρέλαση» από κατάσκοπους

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης σε συνδυασμό με το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες και από τις δύο πλευρές παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν μεταγραφικά αρκετούς συλλόγους, γεμίζει τις κερκίδες του «Μπίλινο Πόλιε» με αρκετούς σκάουτερ.

Το σίγουρο είναι πως μια καλή εμφάνιση στο αυριανό παιχνίδι, αρκεί στον «Sokratis» για να πάρει το… διαβατήριό του για άλλες πολιτείες, γιατί όχι και σε ιταλικές που τον έχουν και σε υπόληψη...

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: