Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μίροτιτς: «Από μας εξαρτάται το πλεονέκτημα»

Από τη Ρεάλ θα εξαρτηθεί αν θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο Νίκολα Μίροτιτς.

Μίροτιτς: «Από μας εξαρτάται το πλεονέκτημα»
Ο Σέρβος σέντερ των «μερένχες» τόνισε πως ήταν δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός και πως η ομάδα του έχασε από μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρεί πως η απόδοση των Μαδριλένων δεν είναι καλή το τελευταίο διάστημα και έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όπως το περιμέναμε. Παλέψαμε σκληρά και σταθήκαμε καλά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να μείνουμε πολύ σε αυτή την ήττα.

Όλα εξαρτώνται από εμάς για την επίτευξη του στόχου μας, να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Μας έλειψε η ‘φρεσκάδα’ τελευταία, περνάμε μια μικρή ‘κοιλιά’ στην απόδοσή μας αυτή την περίοδο, αλλά είναι καλύτερο που συμβαίνει τώρα, παρά να γινόταν όταν δεν θα υπάρχει ‘αύριο’. Η ομάδα θέλει να προχωρήσει και θα επιχειρήσουμε, τώρα, να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: