Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Θέλεις άδεια; Βρες 12 εκατ.!

Το ποσό των 12 εκατ. πρέπει να μπει στα ταμεία της ΑΕΚ για να πάρει άδεια συμμετοχής, όπως αναφέρει το απαντητικό έγγραφο της ΕΠΟ μετά την κατάθεση του ελλιπέστατου φακέλου της ΠΑΕ.

Θέλεις άδεια; Βρες 12 εκατ.
Στην ΑΕΚ γνώριζαν καλά ότι δεν υπήρχε τρόπος να παρουσιάσουν έναν… αξιοπρεπή φάκελο στην ΕΠΟ και ουσιαστικά, έστειλαν τα έγγραφα που είχαν έχοντας επίγνωση των ελλείψεων.

Ωστόσο, το απαντητικό έγγραφο που έφτασε την Παρασκευή, τρομάζει αφού μέσα σε αυτό αναφέρεται ότι απαιτούνται 12 (!) εκατ. ευρώ προκειμένου η Ένωση να εξασφαλίσει άδεια.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο έγγραφο αυτό αναφερόταν ότι το ποσό αυτό θα πρέπει να έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι την ημερομηνία που θα εξεταστούν οι φάκελοι από την επιτροπή. Αυτό θα γίνει στις αρχές Μαΐου αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα έχουν επιπλέον χρονικό περιθώριο…

Όπως και να έχει το ζήτημα είναι απαιτείται άμεση εισροή κεφαλαίων στα ταμεία της ομάδας την ώρα που στο θέμα Βιντιάδη υπάρχει στασιμότητα.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ακόμα και αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πάρει άδεια, δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού αφού στην σχετικές ποινές είναι ξεκάθαρο ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: