Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Έχει συμφωνήσει με Κάρολ, αλλά…!

Σε όλα τα έχουν βρουν Ολυμπιακός και Κάρολ, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αν ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα, τότε θα ενημερώσει τους Πειραιώτες.

Έχει συμφωνήσει με Κάρολ, αλλά…
Σε συμφωνία για τη χρονική διάρκεια και το οικονομικό μέρος της υπόθεσης έχουν έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Ρόι Κάρολ, όπως γράφει σήμερα (06/04) η SportDay.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, όμως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και αυτό οφείλεται στον Μίτσελ, ο οποίος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μπάλαζ Μέγιερι και τις προτάσεις που ενδεχομένως να φτάσουν το καλοκαίρι στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει για ακόμη έναν χρόνο, με περίπου τα ίδια χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, πρόκειται για μία σύνθετη συμφωνία, αφού από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, μπορεί ανά πάσα στιγμή ο 36χρονος παίκτης να συμφωνήσει με κάποια ομάδα του εξωτερικού που θα δίνει καλύτερα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να λάβουν άμεσα τις αποφάσεις τους.

Πριν από λίγο καιρό είχε γραφτεί ότι ο Κάρολ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στιβ Μπρους για να τον πάρει στη Χαλ Σίτι, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Δεν αποκλείεται, όμως, οι υπογραφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον πολύπειρο πορτιέρο να πέσουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: