Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Διαψεύσατε όσους σας έλεγαν τελειωμένους»

Μέλι… έσταξε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, σε ομιλία τους προς τους παίκτες της ομάδας για τα τελευταία θετικά τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

«Διαψεύσατε όσους σας έλεγαν τελειωμένους»
Την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας είχε λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής (5/4) ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα τελευταία αποτελέσματα που αυτοί έχουν αποσπάσει.

Ωστόσο, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ ανέφερε πως το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει και πως θα πρέπει να παίξουν για να πάρουν την νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ μίλησε και για το τελευταίο ματς για φέτος στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

«Μπράβο για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, διαψεύσατε όλους όσοι σας είχαν τελειωμένους και δείξατε ότι έχετε… καρύδια. Δεν θέλω όμως να χαλαρώσει κανείς γιατί δεν έχουμε σωθεί ακόμα. Πάμε στην Κομοτηνή να πάρουμε τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Μάνθος Πουλινάκης για να συμπληρώσει αργότερα:

«Θέλω να πάμε σοβαρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος γιατί η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Να κερδίσουμε στην Κομοτηνή και μετά στο επόμενο ματς που είναι το τελευταίο εντός, να το κάνουμε γιορτή. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: