Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν σταμάτα να τσεκάρει την αγορά της Σερβίας έχοντας ως κύριό του άξονα τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν ενώ κοιτάζει και άλλες ομάδες.
Από τον Ερυθρό Αστέρα έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Πάντιτς, Μαξίμοβιτς, Λάζοβιτς και Βέσοβιτς και από την Παρτιζάν εκείνες των Στάνκοβιτς, Νίνκοβιτς, Σκέποβιτς, Μίτροβιτς και Μάρκοβιτς. Επίσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν εστιάζει μόνο στις δύο αυτές ομάδες της σερβικής Σούπερ Λίγκας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά.
Κοιτάζει και σε συλλόγους, όπως την Μπέογκραντ του Γκρμπιτς, την Βοϊβοντίνα του Κάταϊ αλλά και στην Ραντίσκι. Η μεταγραφική αναζήτηση του Κοβάσεβιτς σε Σερβία καθώς και σε Ισπανία και Ιταλία καλά κρατεί και ενώ ο Μίτσελ είναι εν αναμονή όλου του απολογισμού από τα ταξίδια που θα προκύψουν και στην συνέχεια.
Οι Σέρβοι από μέρους τους εκτιμούν πως τουλάχιστον μία μεταγραφή από σωματείο της χώρας θα γίνει στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες επισημαίνουν πως η στιγμή που θα κλείσει αυτή η προσθήκη δεν θα αργήσει και πολύ. Από μεριάς των ερυθρολεύκων πάντως θυμίζουμε ότι δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση περί Σκέποβιτς και όχι μόνο...
πηγή: gazzetta.gr