Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Επικίνδυνη η έλλειψη… άγχους»

Τη χαλάρωση των παικτών του μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 φοβάται ο Νέναντ Μάρκοβιτς εν όψει του αγώνα του ΚΑΟΔ με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

«Επικίνδυνη η έλλειψη… άγχους»
Για το καλύτερο δυνατό, δίχως η σιγουριά της παραμονής να συνεπάγεται και… χαλάρωση, θα προσπαθήσει ο ΚΑΟΔ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (15:45, ΕΤ3).

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που η φανέλα της έχει μεγάλο βάρος μέσα σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της Ευρώπης», δήλωσε ο προπονητής των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε πλέον χωρίς το άγχος της παραμονής και αυτό είναι καμιά φορά επικίνδυνο με την έννοια της συγκέντρωσης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν καταφέρουμε να το πάμε στο δικό μας ρυθμό τότε θα έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, επισήμανε: «Έχουμε ακόμη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Σίγουρα οι νίκες που πετύχαμε μας βοήθησαν τόσο βαθμολογικά όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι με στόχο να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ο Άρης παραμένει μια μεγάλη ομάδα και το να αγωνίζεσαι μέσα στο Αλεξάνδρειο δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και να κερδίσουμε από αυτό ότι μας αναλογεί με βάση την εμφάνισή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: