Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Θέλει Ευρώπη ο Κακά!!

Στην Ευρώπη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κακά και την επόμενη χρονιά, αν αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αποκαλύπτει ισπανική ιστοσελίδα που έχει πληροφορίες από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου.

Θέλει Ευρώπη ο Κακά
Το ταλέντο του και οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται. Οι χρονιές που έκανε με τη φανέλα της Μίλαν αποδεικνύουν πως ο Ρικάρντο Κακά είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αν και η πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να δικαιολογεί αυτό το χαρακτηρισμό. Με τη φανέλα της «Βασίλισσας» ελάχιστες ήταν οι φορές που η απόδοσή του θύμιζε τον ποδοσφαιριστή που όλοι θαύμαζαν στο Μιλάνο.

Όπως είναι φυσικό το μέλλον του Βραζιλιάνου στη Μαδρίτη είναι αβέβαιο. Οι περισσότεροι θεωρούν πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κακά θα παραχωρηθεί στην ομάδα εκείνη που θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση στη διοίκηση της Ρεάλ.

Μέχρι τώρα οι ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον παίκτη είναι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και η Φλαμένγκο. Όμως από το περιβάλλον του Κακά έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως ο διεθνής μέσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Αμερικανική Ήπειρο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αυτό αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Fichajes.net», όπου γίνεται γνωστό πως ο Κακά θέλει να συνεχίσει να… δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ελπίζοντας πως, με τον τρόπο αυτό, θα αυξήσει τις πιθανότητές του να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του.

Απομένει να δούμε αν στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης θα φτάσει κάποια συμφέρουσα πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, ώστε η επιθυμία του Κακά να πραγματοποιηθεί. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: