Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το όνειρο του Λουίς Ενρίκε!!

Το όνειρό του να προπονήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τη Σπόρτινγκ Χιχόν, αποκάλυψε ο Λουίς Ενρίκε σε συνέντευξή του στον ισπανικό Τύπο.

Το όνειρο του Λουίς Ενρίκε
Πριν από ένα, περίπου, χρόνο ολοκληρωνόταν άδοξα η καριέρα του στον πάγκο της Ρόμα. Από τότε ο Λουίς Ενρίκε δεν είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε άλλη ομάδα, αφού το τηλέφωνό του έμεινε… σιωπηλό. Αυτό, όμως, δεν μοιάζει να τον αγχώνει, αφού σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να προπονήσει μόνο μία ομάδα. Αυτή της Σπόρτινγκ Χιχόν.

«Από τη μέρα που τελείωσε η ποδοσφαιρική μου καριέρα ένα όνειρο έχω. Να προπονήσω την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Δυστυχώς κανείς δεν με κάλεσε τότε. Ίσως θεωρούσαν πως δεν ήμουν ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, βρέθηκα στην Μπαρτσελόνα Β, μετά στη Ρόμα και τώρα είμαι χωρίς ομάδα. Αλλά δεν αγχώνομαι. Περιμένω με υπομονή να με πάρουν τηλέφωνο και να μου αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της Χιχόν. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει κάποια στιγμή. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά θα γίνει», είπε με σιγουριά ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ως προπονητής της Ρόμα, ωστόσο, δέχτηκε έντονη κριτική για την απόδοση της ομάδας και τα άσχημα αποτελέσματα. Πώς είναι τόσο βέβαιος πως θα πετύχει με τη Χιχόν; «Το να προπονώ τη Σπόρτινγκ είναι τελείως διαφορετικό από το να προπονώ οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ίσως να είναι μεγάλο το ρίσκο, καθώς είμαι ψυχικά συνδεδεμένος με την ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Όνειρό μου είναι να καθίσω στον πάγκο της Χιχόν και είμαι σίγουρος πως θα το εκπληρώσω. Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα», σημείωσε με έμφαση ο Λουίς Ενρίκε. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: