Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Περιμένει τα ευχάριστα ο Ρόσι!!

Στο Κολοράντο των ΗΠΑ βρίσκεται ο Τζουζέπε Ρόσι, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ο οποίος θα εκτιμήσει την κατάσταση του γονάτου του.

Περιμένει τα ευχάριστα ο Ρόσι
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανένας παίκτης στον κόσμο από τραυματισμούς. Υποβλήθηκε σε απανωτές εγχειρήσεις στα γόνατά του, αναγκάστηκε να ακολουθήσει ειδικά προγράμματα αποθεραπείας, έζησε μακριά από τα γήπεδα για πολύ καιρό. Όλα αυτά, όμως, οδεύουν προς το τέλος τους, αφού ο Τζουζέπε Ρόσι αναμένεται να πάρει το «ΟΚ» από τον γιατρό του, προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Κολοράντο των ΗΠΑ όπου θα εξεταστεί για τελευταία φορά από τον ορθοπεδικό που τον εγχείρησε. Από την εξέταση αυτή θα κριθεί το πότε θα αγωνιστεί ξανά.

Ο Ρόσι ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το ταξίδι αυτό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter. «Βρίσκομαι στο Βέιλ του Κολοράντο για τον τελευταίο έλεγχο του γονάτου μου», έγραψε, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας εξέτασης θα γίνουν σύντομα γνωστά και θα ανακουφίσουν, όπως φαίνεται, τόσο τον ίδιο, όσο και τους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν στον αγωνιστικό χώρο το νέο απόκτημα της αγαπημένης τους ομάδας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις Ιταλών γιατρών, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε τον Τζουζέπε Ρόσι να αγωνίζεται πριν από το τέλος της σεζόν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: