Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Δεν έχει άλλα περιθώρια ο Άρης»

Την ελπίδα ότι ο Άρης θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο εξέφρασε ο Άρτουρ Λεκ Μπέλο.

«Δεν έχει άλλα περιθώρια ο Άρης»
Στην προσπάθεια που καταβάλει ο Άρης να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Άρτουρ Λεκ Μπέλο, μιλώντας στη Nova.

«Ο Αρης πρέπει να κερδίσει στην Αθήνα για να έχει ελπίδες», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο όσο ζεις, ελπίζεις και αυτό κάνουμε κι εμείς…».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρτουρ Λεκ Μπέλο στη Nova

-Ο Αρης παίζει στο Περιστέρι το τελευταίο του χαρτί. Πως περιμένετε αυτό το ματς;

«Σίγουρα τα περιθώρια έχουν στενέψει ή καλύτερα δεν υπάρχουν καθόλου. Ο Αρης πρέπει να κερδίσει στην Αθήνα για να έχει ελπίδες. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό, διότι αυτά τα παιδιά μας έχουν δείξει πως δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες και τώρα καλούνται να κερδίσουν μια καλή ομάδα, τη στιγμή που δεν έχουν νικήσει φέτος εκτός έδρας. Παρ΄ όλα αυτά, στο ποδόσφαιρο όσο ζεις, ελπίζεις και αυτό κάνουμε κι εμείς..».

-Που μπορεί να ποντάρει ο Αρης σ΄ αυτό το παιχνίδι;

« Στην αδιαφορία του Ατρόμητου. Η ομάδα αυτή δεν καίγεται για τους βαθμούς, όπως ο Αρης και ίσως αποφασίσει να δει πιο χαλαρά το ματς. Να «προστετευτεί» από κάρτες κ.ο.κ. Από εκεί και μετά σε τέτοια ματς, μετρά πάρα πολύ η θέληση για τη νίκη και εμείς τη θέλουμε περισσότερο».

-Τον Ατρόμητο πως τον κρίνετε;

« Είναι μια πολύ καλή ομάδα,η οποία όμως δεν κάνει την πορεία που θα ήθελε. Πήρε τον κ. Μπάγεβιτς και ξεκίνησε με όνειρα, όμως εν συνεχεία ξεφούσκωσε. Με τον Αναστόπουλο, έκανε ένα σερί χωρίς ήττα, αλλά βλέπω πως έχει και πάλι προβλήματα. Αυτά πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Αρης».

-Αν λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, είχατε τη δυνατότητα να μπείτε στα αποδυτήρια και να μιλήσετε στους παίκτες, τι θα τους λέγατε;

« Να παίξουν χωρίς άγχος. Είπα και προηγουμένως πως οι δυνατότητές τους είναι συγκεκριμένες, αν τους πνίξει και το άγχος, δεν θα καταφέρουν τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: