Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ξεσπιτώνεται η Κάλιαρι!!

Το γήπεδο της Τριέστε θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της η Κάλιαρι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Σαρδηνίας.

Ξεσπιτώνεται η Κάλιαρι
Από την αρχή της σεζόν η Κάλιαρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την χρησιμοποίηση του νεόκτιστου Ις Αρένας. Λόγοι ασφάλειας δεν επέτρεπαν τη χρησιμοποίηση του γηπέδου και υποχρέωσαν την ομάδα να αγωνίζεται, είτε χωρίς την παρουσία του κόσμου της, είτε να μετακομίσει σε άλλο γήπεδο. Κάτι που είναι αναγκασμένη να κάνει και στις τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου.

Το γήπεδο της Τριέστε θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την Κάλιαρι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού αυτή είναι η επιλογή της διοίκησης. «Αποφασίσαμε να δώσουμε τους τελευταίους εντός έδρας αγώνες μας στην Τεργέστη, εγκαταλείποντας οριστικά την Ις Αρένας.», δήλωσε μέλος της διοίκησης του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως και κατά την περσινή χρονιά η Κάλιαρι αναγκάστηκε να… ξεσπιτωθεί στις τελευταίες αγωνιστικές, χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Ουντινέζε ως έδρα.

Αυτό που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι πως το Ις Αρένας αναμένεται να κατεδαφιστεί, αν και ολοκαίνουργιο, αφού δύσκολα θα μπορέσει να πάρει πιστοποιητικό ασφάλειας από τις τοπικές Αρχές. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: