Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μαντσίνι: «Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια»

Αν νικήσε ελπίζει. Αν χάσει, τέλος. Γι' αυτό και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ζήτησε από τους παίκτες του την νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Μαντσίνι: «Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια»
Τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ζήτησε από τους παίκτες του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς μόνο έτσι οι «πολίτες» θα μπορέσουν να «αποδείξουν» πως ο βαθμολογικός πίνακας της Πρέμιερ Λιγκ λέει… ψέματα!

Με τη διαφορά των δύο ομάδων να βρίσκεται στους 15 βαθμούς, ο Ιταλός τεχνικός έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως η ομάδα του δεν έχει πιθανότητές να επαναλάβει την περσινή επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ασπάζεται την άποψη πως η βαθμολογική απόσταση αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των «πολιτών» από τους «κόκκινους διαβόλους» και γι’ αυτό κάλεσε τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (8/4).

«Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια! Σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη του τίτλου, ωστόσο έχουμε ακόμα οκτώ ματς στο πρωτάθλημα και αν εμφανιστούμε όπως πρέπει μπορούμε να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Σίγουρα έχουμε κίνητρο για τη νίκη επειδή είναι ντέρμπι, αλλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς επειδή έτσι θα αποδείξουμε ότι δεν αξίζει να βρισκόμαστε τόσο πίσω στη βαθμολογία» ανέφερε ο Μαντσίνι.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: