Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Θα… ματώσουμε στο γήπεδο»!

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για άπαντες στον Άρη η επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Θα… ματώσουμε στο γήπεδο»!
Ο Άρης βρίσκεται σε οριακή κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του και άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ακολουθούν τρεις τελικοί μέχρι το φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρίσκει θέση στην ενδεκάδα (αντί του τιμωρημένου Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας) και αυτός, όπως και οι συμπαίκτες του μοιάζουν αποφασισμένοι να …ματώσουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο novasports:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πάμε στο Περιστέρι για να δώσουμε έναν τελικό».

Περίμενες, στο ξεκίνημα της χρονιάς, να φτάσουν ως εδώ τα πράγματα;

«Σίγουρα κανείς δεν το περίμενε, αν και ο σχεδιασμός με τις μεταγραφές και τις απαγορεύσεις, ήταν λίγο περίεργος. Βέβαια, κανείς δεν περίμενε πως ο Άρης θα βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση. Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμα ελπίδες και θα τα δώσουμε όλα για να γίνει κάτι τέτοιο».

Πως είναι η ψυχολογία σας, αυτή τη στιγμή;

«Εντάξει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η ψυχολογία μας δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Προσπαθούμε όμως να αντλήσουμε δυνάμεις, να ακούμε τα λόγια του προπονητή και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το σκηνικό».

Λένε, ότι όλοι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, έχουν «βαρίδια» στα πόδια. Ισχύει;

«Όχι, δεν το βλέπω έτσι. Θα μπούμε μέσα για να τιμήσουμε αυτό που φοράμε, να ιδρώσουμε, να ματώσουμε, ώστε να πάρουμε κάτι».

Η εικόνα που έχεις από τον Ατρόμητο;

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη, με καλή κίνηση στο αμυντικό κομμάτι. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην επίθεση, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει εμάς. Εμείς πρέπει να κάνουμε την άμυνά μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Οι απουσίες θα σας επηρεάσουν;

«Έχουμε τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, με παιδιά που έχουν βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά που θα μπούνε μέσα, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να καλύψουν τα κενά».

Έχεις να πεις κάτι στον κόσμο ο οποίος περιμένει με αγωνία την τελευταία ευκαιρία της ομάδας;

«Ο κόσμος δεν χρειάζεται ν’ ακούσει κάτι από μένα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, διότι έχει δώσει τόσους αγώνες κι έχει κουραστεί από λόγια. Πιστεύω πως αυτοί που θα έρθουν κάτω και αυτοί που θα παρακολουθούν από εδώ, θα μας δώσουν τη δύναμη για να πάρουμε κάτι θετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: