Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Περιμένει τον Βιντιάδη ο Ντέμης!!

«Άφαντος» παραμένει ο Δημήτρης Βιντιάδης, την ώρα που ο Νικολαΐδης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση και έχει έτοιμο πλάνο για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Περιμένει τον Βιντιάδη ο Ντέμης
Στο «σκοτάδι» βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ γύρω από το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη να ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αφού ούτε τη χθεσινή μέρα υπήρξε επικοινωνία του ομογενή επιχειρηματία με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο υποψήφιος επενδυτής φέρεται να συνεχίζει τις επαφές του με τον Κιθ Χάρις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει το ποσό που θεωρεί πως απαιτείται για να καταθέσει την πρότασή του και να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ένωσης.

Ο Έλληνας εφοπλιστής έχει ενημερώσει τον Άγγλο τραπεζίτη πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για την ΑΕΚ και πρέπει άμεσα να γνωστοποιήσει άμεσα το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρώσει, το οποίο θα μπει στα ταμεία του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Από το περιβάλλον του Βιντιάδη προκύπτει πως περιμένει την οριστική απάντηση του χάρις και των συνεργατών του, οι οποίοι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ.

Ο Χάρις επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα την τρέχουσα εβδομάδα, όμως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα επειδή δεν έχει δώσει το οριστικό «ΟΚ» στον ομογενή επιχειρηματία.

Η κατάσταση κρίνεται οριακή και στο προσκήνιο επανέρχεται η λύση του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία είναι μοναδική που υπάρχει μετά από εκείνη του Βιντιάδη.

Ο τέως πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ φέρεται να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις, έχοντας στο μυαλό του ένα πλάνο με την «ενεργοποίηση» παλαιμάχων παικτών της ομάδας σε καίρια πόστα της ομάδας.

Όπως γράφει η SportDay, ο Νικολαΐδης έχει έτοιμο ένα πλάνο στις γενικές του γραμμές, έχοντας εξασφαλίσει κάποια κεφάλαια. Δεν είναι γνωστό πόσα είναι τα χρήματα που έχει ήδη εξασφαλίσει, αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν μπαίνει με... μηδέν, προσδοκώντας από τον κόσμο της Ένωσης να κάνει τη «δουλειά».

Ωστόσο, περιμένει να τελειώσει οριστικά η υπόθεση Βιντιάδη. Αν τελειώσει θετικά, μπουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και υπάρξουν προσδοκίες τότε πιθανότατα θα κάνει πίσω.

Αυτό που απασχολεί τον Ντέμη είναι να σωθεί η Ένωση και να βρει ξανά την αξιοπρέπειά της. Αν κριθεί ότι ο Βιντιάδης δεν μπορεί, τότε ο Νικολαΐδης σκέφτεται να βάλει μπροστά το πλάνο του, το συντομότερο δυνατό.

Άλλωστε, δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος… πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: