Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το καλοκαίρι ανανεώνει ο Αμπιάτι!!

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση της Μίλαν θα προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κρίστιαν Αμπιάτι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι ανανεώνει ο Αμπιάτι
Ανήκει στη Μίλαν από το 1998 και έχει ζήσει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο Κρίστιαν Αμπιάτι, αν και πολλές φορές έχει αμφισβητηθεί, καταφέρνει να κρατά τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, κάτι που ελπίζει πως θα συνεχίσει να κάνει και τη νέα χρονιά.

Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει η διοίκηση της Μίλαν να του προτείνει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν έχει καλέσει, ούτε τον παίκτη, ούτε τους εκπροσώπους του, για διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Αμπιάτι, αυτό αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της σεζόν, όταν θα καθοριστούν οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά, αλλά θα ξεκαθαρίσει και το ποσό που είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η διοίκηση και το οποίο εξαρτάται, εν πολλοίς, από τη συμμετοχή των «ροσονέρι» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πληροφορίες, πάντως, που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για βέβαιη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού τόσο η διοίκηση, όσο και ο παίκτης, θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: