Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πάει στην Κομοτηνή αποδεκατισμένος!!

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Πάει στην Κομοτηνή αποδεκατισμένος
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ είναι οι παίκτες του ΟΦΗ που θα μείνουν στο Ηράκλειο και δεν θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή για το δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σαρ, Παπάζογλου, αλλά και στους τραυματίες Βιτώρο, Κουτσιανικούλη, Ζαχαράκη, Συνάνη, Κυζιρίδη και Βαλεριάνο.

Ο τελευταίος στην προπόνηση της Παρασκευής (5/4) σε μία από τις τελευταίες φάσεις του προπονητικού διτέρματος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Οι «εκλεκτοί» του Πετράκη:

Αγριμάκης, Γουναρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κανούλας, Καπουράνης, Κολιακουδάκης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μονιάκης, Μπανούσης, Μπούρμπος, Νύκταρης, Περογαμβράκης, Ροβίθης και Χατζηκοσμάς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: