Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σάβιτς αν φύγει ο Χούμελς!!

«Δίχτυα» στην Ιταλία είναι έτοιμη να ρίξει η Ντόρτμουντ, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Ματς Χούμελς, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σάβιτς αν φύγει ο Χούμελς
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», λέει ο λαός. Μια παροιμία η οποία φαίνεται πως βρίσκει εφαρμογή και στη Γερμανία, αν αληθεύουν οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ματς Χούμελς. Ο κεντρικός αμυντικός φέρεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν, ήδη, βρει τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων, ο Στέβαν Σάβιτς της Φιορεντίνα είναι αυτός που πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να πάρει τη θέση του Χούμελς στην ενδεκάδα της Ντόρτμουντ.

Ο Σάβιτς αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα το περασμένο καλοκαίρι και έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο το κέντρο της άμυνας, όσο και το δεξιό άκρο της, κάτι που τον καθιστά χρήσιμο στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι θα προχωρήσει, βέβαια, αν ο Χούμελς φύγει από την Μπορούσια. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε είναι δύσκολο να κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Μαυροβούνιου αμυντικού. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: