Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Δεν θα αφήσουν τον Βύζαντα να χαθεί»

Ναι μεν το οικονομικό πρόβλημα έχει γιγαντωθεί, ωστόσο ο Χρήστος Πουρής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εμφανίστηκε αισιόδοξος πως… κάτι θα γίνει και ο Βύζας Μεγάρων δεν θα χαθεί από τον χάρτη.

«Δεν θα αφήσουν τον Βύζαντα να χαθεί»
Η κατάσταση στον Βύζαντα Μεγάρων είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, με τον Χρήστο Πουρή να τονίζει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως πιθανώς την άλλη Πέμπτη να μην υπάρχει η ομάδα, αν δεν υπάρξει λύση στο οικονομικό.

Οι παίκτες του συλλόγου πληρώθηκαν ένα μικρό ποσό σήμερα, επέστρεψαν στις προπονήσεις –μετά την αποχή τους από την Τετάρτη- ως ένδειξη καλής θέλησης, όμως τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά κρίσιμα.

Βέβαια, ο Έλληνας γκολκίπερ δεν χάνει την αισιοδοξία του όσον αφορά την λύση του οικονομικού προβλήματος, καλώντας όλους όσους αγαπούν τον σύλλογο να προσπαθήσουν να βρουν την άκρη.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Από την Τετάρτη έχουμε προχωρήσει σε αποχή, γιατί η ομάδα έχει σοβαρό θέμα. Το δικό μας διαφέρει από άλλων ομάδων, γιατί εμάς δεν μπορούν να μας καλύψουν ούτε τα ελάχιστα. Σήμερα –βέβαια- αυτό τέλειωσε. Μας έδωσε ένα μικρό ποσό και μας διαβεβαίωσε πως την Πέμπτη θα μας δοθούν κάποια χρήματα. Γι’ αυτό και κατεβήκαμε στην προπόνηση, ως ένδειξη καλής θέλησης. Αν δεν τηρηθεί η υπόσχεση, δεν θα έχει αύριο η ομάδα. Αν δεν καταφέρει να μας δώσει τότε χρήματα, τότε ο Βύζας σταματά οριστικά. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Από τον Δεκέμβριο δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Δυστυχώς τους καταλαβαίνουμε, γιατί και οι ομάδες δεν έχουν έσοδα και παρά το μειωμένο μπάτζετ».

Για το εγγύς μέλλον: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι καλά τα πράγματα, για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας στον Βύζαντα. Αν σωθούμε, που έχουμε πιθανότητες, θα είναι σαν πρωτάθλημα για εμάς. Θα είναι κρίμα μια πιθανότητα να σωθούμε, να πάει στράφι και η ομάδα να υποβιβαστεί για άλλους λόγους. Αν την Πέμπτη δεν μας πληρώσουν, σημαίνει πως η διοίκηση δεν θα μπορεί να συνεχίσει. Όποιος είναι στον Βύζαντα αυτή τη στιγμή, αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Πιστεύω πως οι φίλοι του συλλόγου δεν θα τον αφήσουν να πέσει και κάτι θα γίνει στο τέλος και θα τα καταφέρουμε. Θέλω να είμαι αισιόδοξος πως μέχρι το τέλος θα προσπαθούμε να σώσουμε την κατηγορία, πιστεύω πως κάτι θα γίνει».

Για την παραμονή στην κατηγορία: «Πριν από οκτώ αγωνιστικές, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Ακόμη κι εγώ το θεωρούσα δύσκολο. Πλέον, όμως κυνηγάμε τον Θρασύβουλο και είμαστε στο -1, την ώρα που παλιά ήμασταν και στο -7. Αγωνιστικά έχουμε τα εφόδια για να σωθούμε και το ‘χουμε δείξει και κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Πρέπει όμως να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα, διαφορετικά θα είναι κρίμα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: