Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η… περίεργη διαμαρτυρία της Μπάρτσα!!

Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε γκολ οφσάιντ από την Παρί Σεν Ζερμέν στο 2-2 και διαμαρτυρήθηκε στην UEFA. Όχι όμως για αυτό, που το θεωρεί φυσιολογικό λάθος, αλλά για μία άλλη φάση του αγώνα…

Η… περίεργη διαμαρτυρία της Μπάρτσα
Διαμαρτυρίες για τον Γερμανό διαιτητή, Βολφγκανκ Σταρκ, που διηύθυνε την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν (2-2) στο Παρίσι για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» δέχτηκαν το 1-1 με γκολ οφσάιντ, αφού ο Ιμπραχίμοβιτς που σκόραρε ήταν εκτεθειμένος αλλά οι Καταλανοί δεν διαμαρτυρήθηκαν για αυτό, που είναι το προφανές, αλλά για μια άλλη φάση που τους εξόργισε.

«Έχουμε απόλυτη επίγνωση της πιθανότητας που υπάρχει να γίνονται λάθη και δεν θεωρούμε πως είχαμε άσχημη αντιμετώπιση από τον διαιτητή. Μας προκαλεί όμως έκπληξη ότι σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, ένας διαιτητής δεν γνωρίζει τους κανονισμούς. Δεν κρίνουμε το έργο των διαιτητών αλλά η βασική αρχή είναι πως ένας διαιτητής οφείλει να γνωρίζει τους νόμους. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο ξανά», είπε ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Τόνι Φρέιξα και συνέχισε.

«Ο σύλλογος έστειλε επιστολή στην UEFA εξαιτίας κάποιας σειράς γεγονότων που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο όπου ήταν προφανές πως ο διαιτητής δεν εφάρμοσε τους κανόνες του παιχνιδιού. Όταν δύο παίκτες από την ίδια ομάδα βρίσκονται στο έδαφος, ο διαιτητής θα πρέπει να σταματάει το ματς, κάτι που δεν έγινε. Σαν να μην έφτανε αυτό, τους υποχρέωσε να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους κανονισμούς. Είναι ένα γεγονός αρκετά σοβαρό για μία διοργάνωση του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον της UEFA ώστε να μην ξανασυμβεί».

Όλο αυτό, δημιουργήθηκε για την φάση που βλέπετε στην φωτογραφία, όταν Ζόρντι Άλμπα και Χαβιέ Μαστσεράνο συγκρούστηκαν και έπεσαν στο έδαφος, με τον Βόφγκανγκ Σταρκ να μην διακόπτει το παιχνίδι όπως λέει ο κανονισμός… πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: