Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ένα παιδί… βολιώτικο!!

Με τον Νίκο Πουρτουλίδη να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς, η Νίκη Βόλου επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League.

Ένα παιδί… βολιώτικο
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League, λόγω του θανάτου του προέδρου των «λιονταριών», Πέτρου Θεοδωρίδη.

Μάλιστα, στη θέση που καθόταν ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ υπήρχε μία φωτογραφία του μαζί με μία ανθοδέσμη, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, με αποτέλεσμα αυτό να φανεί και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και έτσι χάρη στο γκολ του Νίκου Πουρτουλίδη στο 85’ κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» και να «αναρριχηθούν» στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 51 βαθμούς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Παρασκευαίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας (71' Στεφανίδης), Κ. Τριανταφύλλου, Σίμιτς (77' Τοντόροφ), Κόντος (46' Ντα Κόστα), Γκουγκουλιάς, Τσούτσης.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Λαλίν (69' Παππάς), Σκούφαλης (84' Τάντιτς), Κυριάκος (57' Xατζής), Φλίγκος.

Η (32η) αγωνιστική:

Σάββατο (6/4):

Πανσερραϊκός- Νίκη Βόλου 0-1
(85’ Πουρτουλίδης)

Κυριακή (7/4):

Παναιτωλικός- Δόξα Δράμας
Ηρακλής- Καλλονή
Ολυμπιακός Βόλου- Εθνικός Γαζώρου
Πιερικός- Καβάλα
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Παναχαϊκή
Απόλλων Σμύρνης- Βύζας Μεγάρων
Αναγέννηση Επανομής- Θρασύβουλος
Ηρακλής Ψαχνών- Φωκικός
Εργοτέλης- Λάρισα
Ρεπό: Καλλιθέα πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: