Έτοιμη να καταβάλει στη Σεντ Ετιέν τα χρήματα που ζητάει (12-15 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, είναι η Ρόμα, σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη,
Ψηλά στη λίστα των «τζιαλορόσι» βρίσκεται ο «killer» της γαλλικής ομάδας και δεύτερος σκόρερ του Σαμπιονά με 17 γκολ σε 29 εμφανίσεις και το deal είναι αρκετά κοντά, όπως υποστήριξε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται για τρίτη σεζόν στους «στεφανουά», οι οποίοι αξιώνουν ένα ποσό μεταξύ 12 και 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, τη στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει εκτός από τους Ρωμαίους και οι Σίτι, Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Νιούκαστλ και Φιορεντίνα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.
Ο πατέρας του Ομπαμεγιάνγκ πάντως δήλωσε ότι: «Η Ρόμα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν, που κυμαίνονται στα 12-15 εκατ. ευρώ», ωστόσο επιβεβαίωσε τις συνομιλίες και με τις Σίτι, Φιορεντίνα, τη στιγμή που η δεύτερη φέρεται να έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ.