Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τo σκέφτεται ο Βαλβέρδε…!!

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη Βαλένθια, αφού ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται προβληματισμένος, μετά την παραίτηση του προέδρου Μανουέλ Γιορέντε.

Τo σκέφτεται ο Βαλβέρδε…
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από δημοσιογράφους της πατρίδας του σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια. Εκείνος, αν και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Βαλένθια, τόνισε πως δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο:

«Είμαστε στο σημείο όπου θα πρέπει να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης. Η διοίκηση με είχε πλησιάσει πριν από ένα μήνα περίπου, αλλά εγώ τους ζήτησα να περιμένουν λίγο. Και οι δύο πλευρές θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε συμφωνία».

Όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψη του για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα απάντησε με νόημα:
«Πρέπει να έχεις κάνει Master για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις τα όσα συμβαίνουν! Η καθημερινότητα στη Βαλένθια δεν είναι ποτέ βαρετή με όλα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις με ξεπερνούν πολλές φορές, όμως δεν επηρεάζουν τη δουλειά που κάνουμε εμείς στο γήπεδο. Εμείς οφείλουμε να παλέψουμε για να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση», κατέληξε ο Βαλβέρδε.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: