Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αποχωρεί από την εθνική ο Ράντου!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Ρουμανίας ανακοίνωσε ο Στέφαν Ράντου, μετά το τέλος του αγώνα της Λάτσιο με τη Φενερμπαχτσέ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αποχωρεί από την εθνική ο Ράντου
Ήταν μέλος της εθνικής Ρουμανίας από την ηλικία των 20 ετών, αφού έκανε το ντεμπούτο του το 2006. Αν και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 27 του χρόνια, ο Στέφαν Ράντου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο μάνατζερ του Ράντου, Ιοάν Μπεκάλι, μίλησε με δημοσιογράφους της Ρουμανίας και έδειξε πως γνώριζε από καιρό την απόφαση του πελάτη του. «Μου είχε πει εδώ και μήνες πως δεν θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η απόφαση αυτή είναι δική του και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη σεβαστούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως από το 2006, όταν και έκανε το ντεμπούτο του, ο Στέφαν Ράντου έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: