Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μπορεί να σωθεί ο Άρης; Εσυ τι λες;

Λίγο πριν τον "τελικό" του Άρη στο Περιστέρι ο γνωστός – άγνωστος του sportdog αναλύει τα δεδομένα για τους "κίτρινους" και ζητάει από τους αναγνώστες να γράψουν τη γνώμη τους.Αυτός είναι ο τελικός για τον Άρη. Ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό αν θα μείνει ή όχι στην κατηγορία. Σε συνάρτηση, βέβαια, με το κυριακάτικο παιχνίδι που δίνει ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ.

Δεν ρολάρει

Ο Άρης βρίσκει απέναντί του μια σαφέστατα ανώτερη αγωνιστικά ομάδα. Που παρά ταύτα τις τελευταίες αγωνιστικές δεν ρολάρει, ενώ έχει και δυστοκία ο Ατρόμητος.

Τις αδυναμίες

Μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη; Να χτυπήσει, δηλαδή, τον Ατρόμητο στις αδυναμίες του; Έχει καλώς. Αν, όμως, δεν μπορέσει να σταθεί στο Περιστέρι, τότε θα πρέπει να παρακαλάει να μη νικήσει μετά ούτε ο Πανθρακικός τους Κρητικούς.

Στα ύψη

Ο Πανθρακικός, άλλωστε, θα ξέρει το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Κι αν γνωρίζει ότι με νίκη παίρνει προβάδισμα σωτηρίας, τότε λογικό είναι η ψυχολογία του να είναι στα ύψη και να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κόντρα στους Κρητικούς. Να ένα ακόμα στοιχείο που κάνει περισσότερο σημαντικό το ματς του Άρη.

Από εδώ και πέρα

Βλέποντας και το πρόγραμμα ενισχύεται ότι για τον Άρη η αγωνιστική αυτή σημαίνει πολλά, ίσως περισσότερα από κάθε άλλη.

Ο Άρης έχει τώρα εκτός του Ατρόμητο, μετά εντός τον Αστέρα και στο τέλος εκτός την Ξάνθη. Έχοντας 26 βαθμούς, πόσους θα μαζέψει τελικά;

Ο Πανθρακικός ξεκινάει με το αβαντάζ των 27 πόντων κι έχει αύριο τον ΟΦΗ εντός, μετά την ΑΕΚ εκτός και στο τέλος την υποβιβασμένη Κέρκυρα εντός.

Παραπάνω από τη μισή κατηγορία

Βάλτε τα κάτω ακόμα και βαθμολογικά αν θέλετε και θα δείτε, λοιπόν, γιατί σήμερα παίζει παραπάνω από τη μισή κατηγορία ο Άρης… Αν τώρα ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα, πώς να κλείσει μετά;
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: