Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Και στο βάθος... Ντιλέινι! (vids)

Η κανονική περίοδος της Α1 φτάνει στο τέλος της και ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για την ενίσχυσή του, με το όνομα του Μάλκομ Ντιλέινι να επιστρέφει στο προσκήνιο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο είναι συγκεντρωμένος στα playoffs της Ευρωλίγκας, ωστόσο η κανονική περίοδος της Α1 οδεύει προς το τέλος  και οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν κάποιο παίκτη για το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι τότε.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδούλακη ψάχνει για έναν σκόρερ και ιδανική λύση φαντάζει η απόκτηση του Μάλκομ Ντιλέινι, που επανέρχεται στο προσκήνιο.
Το όνομά του Αμερικανού είχε απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Ντιλέινι που είναι ένας εκρηκτικός σκόρερ που οδήγησε την Μπουντιβέλνικ μέχρι την φάση των «8» του EuroCupΣτην Ευρώπη φέτος μέτρησε 16,1 πόντους μέσο όρο, 4,3 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο, ενώ το ατομικό ρεκόρ πόντων του για φέτος το είχε πετύχει κόντρα στην «ελληνική» Μπιλμπάο (38π.).
Βέβαια, οι Ουκρανοί έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και η δυσαρέσκεια του παίκτη που ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει, πλέον είναι έντονη.
Ο Ντιλέινι δεσμεύεται από συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και μάλιστα, όταν είχε ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Φεβρουάριο έπρεπρε να δώσει χρήματα στην Μπουντιβέλνικ ώστε να τον αφήσει ελεύθερο. 
Η κανονική περίοδος στην Ουκρανία έχει ολοκληρωθεί κι αρχίζει η φάση των «8» το προσεχές Σαββατοκύριακο.





πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: