Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μενδρινός: «Να αντέξουμε το πρώτο μισάωρο»

Μεγάλη προσοχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει ο Πανιώνιος υποστήριξε ο Κώστας Μενδρινός μιλώντας στη Nova.

Μενδρινός: «Να αντέξουμε το πρώτο μισάωρο»
Ο άσος των «κυανέρυθρων» ανέφερε ότι στο διάστημα αυτό η πίεση των παικτών των πράσινων θα είναι μεγάλη, ενώ χαρακτήρισε ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει ο Παναθηναϊκός για δεύτερη φορά στην έδρα του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova…

-Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα:
«Παίξαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλά οργανωμένη στο γήπεδο, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς είχαμε το στόχο μας από την αρχή του παιχνιδιού και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

-Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα πιέσει πάρα πολύ, μετά από τα δύο παιχνίδια δίχως νίκη. Θα μπει μέσα πιέζοντας αρκετά. Εμείς θα πρέπει να αντέξουμε σε αυτή την πίεση, στο πρώτο μισάωρο έχω την αίσθηση. Αν αντέξουμε τότε θα ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. Αρκεί να μη δεχθούμε γκολ στο πρώτο μισάωρο».

-Για τις πολλές εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού:
«Σίγουρα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, αρκεί να μην πάμε με το μυαλό ότι κέρδισαν κι άλλες ομάδες, άρα και εμείς μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν χάνει εύκολα δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και πρέπει να αποτελεί τη βάση μας σ' αυτό το παιχνίδι. Να συγκεντρωθούμε στο πλάνο μας».

-Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό:
«Κάποιες μονάδες επικίνδυνες, όπως είναι ο Σισοκό, είναι παίκτης που βγάζει πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, περνάει πολλές μπαλιές στους επιθετικούς και γενικά οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: