Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Βίλας-Μπόας: «Μπορέσαμε και χωρίς τον Μπέιλ»

Την ελπίδα να μην έχει κάτι το σοβαρό ο Μπέιλ εξέφρασε ο Βίλας-Μπόας, όμως τόνισε ότι η Τότεναμ μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εκείνον.

Βίλας-Μπόας: «Μπορέσαμε και χωρίς τον Μπέιλ»
Αισιόδοξος ότι η Τότεναμ θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχουν στην Premier League και το Europa League μετά τον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Ουαλός εξτρέμ τραυματίστηκε άσχημα στο χθεσινό παιχνίδι (2-2) με την Βασιλεία, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Λονδρέζοι κατάφεραν τη φετινή σεζόν να πάρουν θετικά αποτελέσματα παρά την απουσία του καλύτερου παίκτη τους.

Από εκεί και πέρα, ο 36χρονος προπονητής εξέφρασε την ελπίδα να μην έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας μετά τη λήξη του αγώνα

Για τον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ

«Γύρισε ο αστράγαλός του και – αυτή τη στιγμή τουλάχιστον – πονάει αρκετά, αλλά ελπίζουμε πως δεν θα είναι τόσο άσχημος όσο φαίνεται. Χρειάζεται να μάθουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή (σήμερα). Πάντως, δεν είναι όσο άσχημο όσο φαίνεται και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων».

Για το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Ουαλός χαφ

«Υπάρχει μία πιθανότητα, αν σκεφτούμε θετικά, ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στις 21 Απριλίου και θα απουσιάσει μόνο από δύο αγώνες. Έχουμε παίξει σε αρκετά ματς χωρίς εκείνον και πήραμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν, τα οποία μας έχουν φέρει στη θέση που βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε την αξία του, όμως αυτά τα πράγματα είναι μέσα στο παιχνίδι και χρειάζεται να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Λείπουν οι βασικοί παίκτες από μία παίκτες όταν είναι τραυματίες, αλλά στο παρελθόν έχουμε παίξει χωρίς εκείνον».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Λένον και Γκαλάς

«Έχουμε βάθος στον πάγκο και ικανότητα προσαρμογής. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Έβερτον την Κυριακή και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Βασιλεία. Όταν επιστρέψουν οι συγκεκριμένοι παίκτες θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Ο Γκαλάς μπορεί να έχει ένα πρόβλημα στην γάμπα, όμως και στη δική του περίπτωση περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων».

Δείτε σε Ultra Slow Motion τον τραυματισμό του


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: