Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Για αυτό λέει «όχι» ο Λυμπερόπουλος!!

Με τον γνωστό μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκο, θα συνεργαστεί σύντομα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν παρουσιάζεται πρόθυμος να εγκαταλείψει την νέα του καριέρα.

Για αυτό λέει «όχι» ο Λυμπερόπουλος
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την νέα καριέρα που ακολουθεί ως μάνατζερ δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος χθες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έβαλε τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Σήμερα η εφημερίδα SportDay, μέσω της στήλης «Τρελός του χωριού», αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν σκοπεύει να… λοξοδρομήσει.

Προτού ο «Λύμπε» επιλέξει να γίνει ατζέντης, έκανε τα κουμάντα του και βρήκε τις κατάλληλες πλάτες για να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο άνθρωπος που υποδέχθηκε τον Λυμπερόπουλο είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για να μεταγραφεί στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο γνωστός μάνατζερ άνοιξε την πόρτα του γραφείου του στο παλαίμαχο φορ και έχουν ήδη συζητήσει την προοπτική συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, από τον από τον Σεπτέμβριο η συνεργασία τους θα λάβει σάρκα και οστά, με την πλέον επίσημη μορφή. Η εταιρεία «Κουτσολιάκος-Λυμπερόπουλος» θα ενώσει το πελατολόγιό της και οι προμήθειες θα είναι 50-50.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: