Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε»

Τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αναστέλλει τους προκριματικούς αγώνες των Πανελληνίων πρωταθλημάτων εξήγησε ο πρόεδρός της, Θ. Βασιλειάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.

«Είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε»
Αδύνατο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των φετινών προκριματικών αγώνων των Πανελληνίων πρωταθλημάτων που γίνονται υπό την αιγίδα της είναι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο πρόεδρός της, Θανάσης Βασιλειάδης.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Θανάση Βασιλειάδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το γεγονός πως η ελληνική ομοσπονδία λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αναστέλλει τους προκριματικούς αγώνες:


«Δεδομένου πως η ομοσπονδία επένδυσε στα πρωταθλήματα και δεν έχει πάρει ένα ευρώ πίσω στα ταμεία της θεωρούμε πως είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε».

Για το αν υπάρχουν λύσεις:


«Η πρώτη λύση είναι να ελευθερώσει άμεσα το Υπουργείου Οικονομικών την επιχορήγηση του Υπουργείου Αθλητισμού, ώστε να μας δώσουν ένα μερίδιο από τα χρήματα. Ωστόσο, απ’ όσο γνωρίζουμε το Υπουργείο Οικονομικών έχει άλλες εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πάρει ακόμη τα λεφτά που δικαιούμαστε .Αυτό τόνισα και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, σε ομιλία που είχα μαζί του, ενώ συμφωνήσαμε πως, λόγω της παραγράφου 3 του άρθρου 27 του Νόμου 4110/201327 δεν μπορούμε να πάρουμε τα χρήματα που μας ανήκουν».

Για την αναστολή των προκριματικών αγώνων:

«Δεν είναι μορφή πίεσης. Δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ακόμη να μετακινηθούν οι κριτές εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν. Ωστόσο, άμεσα δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα χρήματα που περιμένουμε από το υπουργείο οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: