Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Εκείνος που θα σκοράρει, θα πάρει και τη νίκη»

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η τύχη στον αποψινό αγώνα Ατρόμητος-Άρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Κατεμής στη Nova.

«Εκείνος που θα σκοράρει, θα πάρει και τη νίκη»
Όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη στην αποψινή αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Κατεμής στη Nova.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο περισσότερη τύχη θα έχει αυτός που θα δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλει πιο πολύ», τόνισε ο πρώην παίκτης των Περιστεριωτών και συνέχισε:

«Νομίζω ότι όποια ομάδα καταφέρει να βάλει πρώτη ένα γκολ τότε θα είναι και πιο κοντά στη νίκη, γιατί θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κατεμής στην Nova

Γιάννη πως περιμένεις την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη;

«Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Ο Άρης καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας, την ώρα που ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη για να κλειδώσει επιτέλους τη θέση του στα play off. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο περισσότερη τύχη θα έχει αυτός που θα δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλει πιο πολύ».

Βάσει αγωνιστικής εικόνας ποια ομάδα είναι πιο κοντά στην επιτυχία;

«Ο Ατρόμητος δεν είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως όμως δεν είναι και ο Άρης. Νομίζω ότι όποια ομάδα καταφέρει να βάλει πρώτη ένα γκολ τότε θα είναι και πιο κοντά στη νίκη, γιατί θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι».

Έχεις αγωνιστεί σε πολλά ματς κόντρα στον Άρη, ποιο το ειδικό βάρος τέτοιων αναμετρήσεων;

«Τα ματς με τον Άρη είναι πάντα δύσκολα, ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζα στον Ατρόμητο κι ο Άρης ήταν στα πάνω του ήταν πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και πολύ ανταγωνιστικός . Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως δεν ξέρω αν ο Ατρόμητος θα είναι σε θέση να πάρει τη νίκη. Είναι και θέμα κινήτρου και όπως και να το κάνουμε, ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο».

Που πιστεύεις ότι οφείλεται η επιθετική δυστοκία της ομάδας;

«Το θέμα με το σκοράρισμα φέτος στον Ατρόμητο δεν είναι τωρινό, είναι από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι είναι εμφανής η έλλειψη του Μήτρογλου, ο οποίος έκανε τη μεγάλη διαφορά στην ομάδα. Το βλέπουμε και φέτος αυτό. Όποτε και να παίζει σε όσα ματς και να παίζει, βάζει γκολ. Πέρσι είχε βάλει 17 γκολ. Δείτε στο φετινό πρωτάθλημα ο Τζιμπούρ είναι πρώτος σκόρερ με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Λείπει από τον Ατρόμητο ένας γκολτζής που θα έχει το εύκολο γκολ».

Πως εξηγείς ότι ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ μεσοεπιθετικά έχει αυτά τα πενιχρά αποτελέσματα στο σκοράρισμα;

«Σίγουρα οι παίκτες που έχει ο Ατρόμητος είναι πολύ καλοί και πολύ ποιοτικοί, αλλά δεν είναι σκόρερ. Ο Μάντζιος σίγουρα είναι πολύ καλός, αλλά ίσως δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στην ομάδα. Το ίδιο και ο Ναπολεόνι που ήρθε τον Ιανουάριο».

Η παλιά κόντρα του Νίκου Αναστόπουλου με τον Σούλη Παπαδόπουλο επηρεάζει τα δεδομένα του συγκεκριμένου αγώνα;

«Τέτοιες κόντρες στον χώρο του ποδοσφαίρου ξεχνιούνται με την πάροδο του χρόνου. Αυτά είναι για σας τους δημοσιογράφους. Δεν μπορεί ο άλλος να κάθεται να θυμάται αν είπε μια κουβέντα παραπάνω την ώρα που η ομάδα του δίνει ένα κρίσιμο ματς, μόνο κακό θα έκανε».

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο της ομάδας;

«Ο κόσμος δεν έχει στηρίξει όσο θα έπρεπε την ομάδα και δεν το έχει κάνει και σε περιόδους που ήταν πιο ανταγωνιστική. Ελπίζω επειδή αυτό το ματς είναι κρίσιμο, να γεμίσει το γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Για να κλείσουμε που πιστεύεις ότι θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Πιστεύω πως ο Ατρόμητος με το που θα μπει στο γήπεδο θα πιέσει πολύ και αν είναι αποτελεσματικός τότε θα πάρει και το αποτέλεσμα που θέλει. Αν δεν το καταφέρει από την αρχή και ο Άρης μείνει στο παιχνίδι, τότε μπορεί να κάνει και τη ζημιά παρά τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του. Εκεί θα φανεί και ποιος το θέλει πιο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: