Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νίκη και… φύγαμε για πλέι οφ!!

Την νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στα πλέι οφ θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη. Δύο απουσίες θα έχει ο Αναστόπουλος.

Νίκη και… φύγαμε για πλέι οφ!
Στο Περιστέρι ο στόχος για το ματς με τον Άρη είναι ένας. Δηλαδή, οι τρεις βαθμοί που θα οριστικοποιήσουν την συμμετοχή του συλλόγου στα πλέι οφ.

Με αυτό το σκεπτικό ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ούτως ώστε να έρθει το τρίποντο και να μην υπάρξει περαιτέρω πίεση και άγχος στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο «μουστάκιας» θα έχει δύο απουσίες κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τάσος Καραμάνος δεν βρίσκεται στην αποστολή, αφού προέρχεται από εγχείρηση ρουτίνας και έχει μείνει πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης. Ο δεύτερος απών είναι ο Ντένις Επστάιν, αφού ο Γερμανός άσος υποφέρει από φλεγμονή στα δόντια.

Με την ομάδα Κ-20 θα αγωνιστεί το σαββατοκύριακο ο Παναγιώτης Μπάλλας, μετά από απόφαση του Αναστόπουλου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά, η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μάντζιος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: