Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Θεοδοσιάδης: «Η Καρδίτσα είναι περήφανη»

Η Καρδίτσα πανηγυρίζει την άνοδο της Αναγέννησης στην Β’Εθνική και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάκης Αθανασιάδης, δηλώνει πως η άνοδος είναι μεγάλη επιτυχία μετά τα όσα πέρασε η ιστορική ομάδα.

Θεοδοσιάδης: «Η Καρδίτσα είναι περήφανη»
Ευτυχής με την άνοδο, πεπεισμένος πως η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα δείξει αδιαφορία στα τελευταία τρία ματς και ευχαριστημένος από την υποστήριξη του κόσμου δήλωσε ο προπονητής των Θεσσαλών, Σάκης Αθανασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των «κιτρινόμαυρων» στη mikriliga:

«Ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία η άνοδος στη Β' Εθνική. Αν σκεφτούμε καλά που βρισκόμασταν πριν έναν ακριβώς χρόνο παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεν υπάρχει μυστικό. Όλα είχαν να κάνουν με την καλή χημεία που επικρατούσε μεταξύ ομάδας, διοίκησης και κόσμου. Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε μια γροθιά. Όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Αξίζουν τα εύσημα στους παίκτες που πήραν στους ώμους τους την ομάδα και την έφεραν εδώ. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Όπως φυσικά και στους φιλάθλους που στήριξαν όχι μόνο τη διοίκηση (ουσιαστικά αυτοί διοικούν), αλλά και την ομάδα μας σε κάθε δυσκολία…».

Για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

«Με την ίδια σοβαρότητα που μας διακρίνει θα πορευτούμε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Στόχος μας οι τρεις νίκες και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε σε κανένα ματς και θα κλείσουμε τη χρονιά όπως αρμόζει σε μια θαυμάσια διετία που έχει η Αναγέννηση.

Ο σύλλογος της Καρδίτσας θα πανηγυρίσει την επιστροφή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Κασσιόπη, ανεξαρτήτως από το τι θα γίνει στο παιχνίδι του Απόλλων Καλαμαριάς σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και κάποια φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: