Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ζήτησε ισονομία!!

Μια από τις πρώτες κινήσεις του Λάμπρου Σκόρδα ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ήταν να τηλεφωνήσει στον ομόλογό του στη Σούπερ Λίγκα και να ζητήσει ισονομία μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Ζήτησε ισονομία
Στη συνομιλία του με τον Γιάννη Μώραλη τον ενημέρωσε –αρχικά- για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Άρης και πως εκείνος πια είναι ο πρόεδρος. Στη συνέχεια ζήτησε από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ισονομία για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά από τη συνομιλία αυτή ο Λάμπρος Σκόρδας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στη διοίκηση, αλλά και τα μέλη της νέας διοίκησης της «ΚΜΑ» κατευθύνθηκε στο προπονητήριο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Αφού συνομίλησε για λίγο με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο γραφείο του τελευταίου, μάζεψε τους παίκτες και προσπάθησε να τους αποφορτίσει στο μέτρο του δυνατού και να τους ντοπάρει εν όψει Ατρομήτου.

«Το ξέρω ότι χορτάσατε από διοικήσεις φέτος. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε τίποτα. Έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε μπάλα και να κερδίσετε».

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην προπόνηση, αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό της ομάδας.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: