Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Μας περιμένει δύσκολο ματς»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Άιντραχτ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του συλλόγου της Φρανκφούρτης, Άντερσον Μπάμπα.

«Μας περιμένει δύσκολο ματς»
Να σταματήσουν την… τρελή πορεία της Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα θέλουν στην Άιντραχτ στο επερχόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει το Σάββατο (6/4), όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Άντερσον Μπάμπα.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός του συλλόγου της Φρανκφούρτης γνωρίζει πως για να γίνει αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Βαυαροί προέρχονται από μία σειρά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού η Μπάγερν θα έρθει με πρόθεση να στεφθεί πρωταθλήτρια. Στην πρώτη, μεταξύ μας, αναμέτρηση, ηττηθήκαμε με σκορ 2-0, όμως αυτή τη φορά θέλουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, παρ’ όλο που γνωρίζουμε ότι θέλουν να γιορτάσουν από το Σάββατο (6/4) την κατάκτηση του πρωταθλήματος», τα λόγια του 25χρονου αμυντικού.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μίλησε και για την αντάμωση με τον συμπατριώτη του και κεντρικό αμυντικό των Βαυαρών, Ντάντε: «Μαθαίνω για τις επιτυχίες του Ντάντε με τη Μπάγερν και την εθνική Βραζιλίας και χαίρομαι που ο φίλος μου πραγματοποιεί μια καταπληκτική σεζόν. Ωστόσο, θα έχουμε διαφορετικούς στόχους το Σάββατο και θα αφήσουμε τις φιλίες στην άκρη». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: