Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

"Θα δώσω εγώ τα 1.000 ευρώ για τους παλαίμαχους"!

Παρέμβαση Τσάκα στον sportdog για να λύσει το θέμα που προέκυψε στον Παναθηναϊκό... Τι λέει για την πράσινη φανέλα της Καβάλας, τον Νταμπίζα, τον Αναστασίου, τον ...ΠΑΟΚ. Αφορμή για την κουβέντα του sportdog με τον Βλάσση Τσάκα, ήταν η επιλογή της Καβάλας να φορέσει πράσινη εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αλλά ο Βλάσης Τσάκας είναι πάντα ορμητικός, με διάθεση να μιλήσει (έξω από τα δόντια) για όλα...

"Τα χρώματα της Καβάλας είναι μπλε, κίτρινο και άσπρο. Ο συνδυασμός αυτών των τριών χρωμάτων ξέρετε τι βγάζει; Πράσινο! Για αυτό επιλέξαμε καταρχάς αυτό το χρώμα. Δεν είναι όμως η εμφάνιση που παραγγείλαμε αυτή. Απλώς λόγω φόρτου εργασίας, η εταιρεία μάς έδωσε αυτή την εμφάνιση, με τη σημείωση ότι θα μας στείλει άλλη όταν είναι έτοιμη.
Η κανονική εμφάνιση θα είναι με άσπρο φόντο και στις μασχάλες θα υπάρχουν φλόγες κίτρινες, μπλε και πράσινες. Κάποιοι είπαν ότι το έκανα και λόγω Παναθηναϊκού, αλλά αυτή είναι η εύκολη λύση! Είναι ο Τσάκας στην Καβάλα, άρα το έκανε λόγω του Παναθηναϊκού. Να πω κάτι άλλο, όμως, εγώ; Κι ο Παναθηναϊκός φέτος, μπλε φοράει...", μας είπε αρχικά. 
Στο σχόλιό του για τον φετινό Παναθηναϊκόαλλά και για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Με τις επιλογές που έγιναν φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν τα πηγαίνει και άσχημα ο Παναθηναϊκός. Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, βέβαια, που δεν μπορεί ολόκληρος Παναθηναϊκός να πανηγυρίζει που έχασε και παραλίγο να πάρει την ισοπαλία! Και μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που δεν έχει πείσει φέτος ούτε τον Σαββίδη! Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός και ξαφνικά ανέβηκε πολύ ο πήχης. Αγωνιστικά θα βρει τον δρόμο του. Αλλά τα οικονομικά προβλήματα σε λίγο καιρό θα απαιτούν μία μεγάλη αλλαγή στον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και παρακολουθώ από πολύ-πολύ κοντά τις εξελίξεις, με πολλαπλό ενδιαφέρον".

Για τις επιλογές των Νταμπίζα-Αναστασίου, είπε: "Στον Παναθηναϊκό φέτος δεν έγιναν σωστές επιλογές από τους νυν διοικούντες. Ο τεχνικός διευθυντής που έχει η ομάδα, δεν της ταιριάζει. Ούτε κι έχει βιογραφικό γι΄ αυτή τη θέση. Από το πουθενά ένας βαμμένος Ολυμπιακός, έγινε τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Απαράδεκτο! Ο Αναστασίου το μόνο ωραίο που είχε, ήταν το χαμόγελό του. Και ότι ήταν βοηθός του Τεν Κάτε. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις νέα ομάδα με αυτό το τεχνικό επιτελείο, είναι λάθος".
Τέλος, για το θέμα που προέκυψε με τους παλαίμαχους και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, "για 1000 ευρώ" όπως σχολίασε χαρακτηριστικά σε σημερινές του δηλώσεις ο Μίμης Δομάζος, σχολίασε: "Αυτό το θέμα δείχνει μία αδικαιολόγητη συμπεριφορά από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που υποτίθεται πως είναι εταιρεία λαϊκής βάσης. Δεν μπορείς να αποκλείσεις τους παλαίμαχους από αυτό το γήπεδο και, πολύ περισσότερο, από αυτό το παιχνίδι, για να πουλήσει 20-30 εισιτήρια παραπάνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει αλήθεια ανάγκη από αυτό το ποσό, ας επικοινωνήσουν μαζί μου από την ομάδα και θα το καλύψω εγώ, για να πάνε οι παλαίμαχοι στο ντέρμπι χωρίς προβλήματα...".Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: