Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Νίκη κόντρα στον Άρη»

margaritis
Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στον Arena 89.4 με αφορμή την ευρωπαϊκή νίκη που πέτυχε χθες ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με αντίπαλο την Μπούντουσνοστ:
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια και στα κρίσιμα σημεία με τα σουτ του Κούπερ κερδίσαμε. Κάτι τέτοιο είχαμε κάνει και στην προπόνηση. Συνήθως παίζουμε διπλά στις προπονήσεις και τυγχάνει πολλές φορές στο τέλος να έχει κρίσιμα σημεία. Έτυχε και στο ματς. Ευτυχώς ήταν εύστοχος και πήραμε το παιχνίδι».
Για τον Κούπερ ειδικότερα είπε:
«Ακόμη δεν έχει δώσει αυτό που μπορεί να κάνει. Είναι καλός και γρήγορος. Είναι καλός στις ασίστ, εύστοχος στα τρίποντα και σε λίγο καιρό θα είναι καλύτερος. Μπορεί να βάλει τα τρίποντα όπως το χθεσινό, και πιο μακρινά,  και να προσφέρει θέαμα».
Για τον ίδιο:
«Το να παίζεις σε ένα ευρωπαϊκό ματς σε κάνει χαρούμενο. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Ίσως δεν ήμουν τόσο καλός χθες αλλά θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος στην συνέχεια».
Για το παιχνίδι:
«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη και χάσαμε αρκετά ριμπάουντ αλλά ευτυχώς ήμασταν κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Και εύχομαι και ο Πέιν να γίνει καλά και να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε».
Για τον κόσμο:
«Να είμαστε καλύτεροι για να προσφέρουμε θέαμα και ο κόσμος όσο μπορεί να έρθει. Παίζουμε για τους φιλάθλους, και για την ομάδα, και τους θέλουμε κοντά μας».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη:
«Όπως πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε την ήττα έτσι πρέπει να διαχειριστούμε και τις δύο νίκες με Ρέθυμνο και Μπούντουσνοστ. Είναι διαφορετικό γιατί δεν παίζουμε στην έδρα μας. Δεν είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πάμε με άλλη διάθεση και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: