Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποτέ ξανά μόνος…!

Το μήνυμα πως το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα θέλει να περάσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στον κόσμο, ώστε ποτέ η ομάδα στο μέλλον να μην αγωνιστεί μόνη της σε κρίσιμους αγώνες όπως είναι αυτοί στην Ευρώπη.

Ποτέ ξανά μόνος…
Καμία διάθεση για θριαμβολογίες δεν έχουν στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την έκπτωση της ποινής της μίας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα από την UEFA.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να μην υπάρξει το παραμικρό… παρατράγουδο στη Τούμπα, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν αστειεύεται σε τέτοιου είδους ζητήματα.

«Το μήνυμα η UEFA μας το έστειλε ήδη με την ποινή που μας επέβαλε πρωτόδικα που ήταν δυσανάλογη του παραπτώματος. Δεν είναι λογικό να επιβάλεις ποινή αποκλεισμού γηπέδου για την παρουσία και μόνο 40 οπαδών.

Είναι πλέον δεδομένο ότι δεν πρόκειται να μας συγχωρέσουν το παραμικρό και οφείλουμε όλοι να είμαστε όλοι προσεκτικοί
», τονίζει ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, στο «Goal» και προσθέτει: «Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη τιμωρημένος για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης με αποκλεισμό ενός χρόνου με αναστολή μέχρι το 2015 και παραμένει υπό αυστηρή επιτήρηση».

Την ερχόμενη Πέμπτη οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Μακάμπι Χάιφα και αυτό θα είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς για φέτος που θα έχουν τους οπαδούς κοντά τους. Για αυτό τον λόγο δεν θέλουν να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια και φέρνουν ως παράδειγμα τον πρόσφατο αγώνα με την Άλκμααρ που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εντός της ημέρας θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα στη χθεσινή προπόνηση και υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση. Όσον αφορά τα χτυπήματα που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Νίνης και ο Λούκας, δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, σήμερα θα υπάρξει επανεξέταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: