Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Χότζον: «Ακόμα καλύτεροι στο μέλλον»

Σίγουρος ότι η εθνική Αγγλίας θα παρουσιαστεί καλύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας παρουσιάστηκε ο Ρόι Χότζον, μιλώντας στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.

Χότζον: «Ακόμα καλύτεροι στο μέλλον»
Αισιόδοξος ότι η εθνική Αγγλία θα βελτιωθεί περισσότερο και θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Τόσο το Μαυροβούνιο, όσο και η Πολωνία, ήταν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι εντός και εκτός έδρας», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη (2-0) επί της Πολωνίας:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο μέρος, ελέγξαμε την κατάσταση απόλυτα. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι κάθε φορά που περνούσαν οι αντίπαλοί μας τη μεσαία γραμμή, ένιωθα ότι... πέθαινα»!

Ερωτηθείς για το επίπεδο της ομάδα του, απάντησε: «Πάντα λέγαμε πως αν τελικά η πρόκριση κριθεί στα τελευταία παιχνίδια, θα είμαστε πολύ δυνατοί γιατί θα είχαμε επιστροφές παικτών από τραυματισμούς. Είχαμε τον Άντρος Τάουνσεντ που αποδείχθηκε εξαιρετικός εξτρέμ και έδειχνε σαν να έχει παίζει… μια ζωή στην εθνική ομάδα. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να προσαρμοστεί και στην πίεση, αλλά είναι πολύ ώριμος και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Δουλεύουμε όλοι μαζί τους τελευταίους 18 μήνες και έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Βελτιωνόμαστε και μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Οι παίκτες μου είναι ενωμένοι, μια γροθιά και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ τους».

Καταλήγοντας, ο Χότζον στάθηκε στις σκέψεις που κάνει αυτή τη στιγμή για την παρουσία των «τριών λιονταριών» στο Μουντιάλ: «Έχουμε πιθανότητες να το πάρουμε, όπως και οι υπόλοιπες. Όταν θέλεις να κερδίσεις στη λοταρία, παίρνεις ένα κουπόνι. Έτσι κι εμείς, έχουμε ένα κουπόνι στα χέρια μας…».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: