Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Γκάλης: «Μην φοβάστε τίποτα»

galis-dakrya
Η εξαιρετική πρωτοβουλία των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, να παραθέσει δείπνο στον Νίκο Γκάλη και την οικογένειά του, άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του κορυφαίου έλληνα καλαθοσφαιριστή. Ο «γκάγκστερ» το χάρηκε με την καρδιά του, το ίδιο η σύζυγός του Ελένη και η κόρη του Στέλλα, όμως αυτό που τον έκανε να νοιώσει ακόμη καλύτερα, ήταν το οικογενειακό και πολύ ζεστό κλίμα που συνάντησε από την ομάδα.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Γκάλης δεν άφησε παραπονούμενους τους παίκτες του Άρη, που κρέμονταν από τα χείλη του για μερικές συμβουλές ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Τα τεχνικά θα σας τα πει ο κόουτς. Αυτό που εγώ έχω να σας πω, είναι ότι δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα και κανέναν. Ποτέ. Είστε πέντε, είναι πέντε και μέσα στο γήπεδο είστε μόνοι σας και μόνοι τους» ήταν η συμβουλή του «Νικ» προς τους νεαρούς αλλά και τους εμπειρότερους, για να δώσει και την απάντησή του στην πρόσκληση που εκφράστηκε μέσω του Αντώνη Ασημακόπουλου, ώστε να παραβρεθεί στις εξέδρες του Nick Galis Hall στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Αφού με θέλετε και πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσω, θα είμαι εκεί» ήταν η απάντηση του Γκάλη, που στο κλείσιμο της βραδιάς και όταν τον αποχαιρετούσαν ένας – ένας οι παίκτες, έδωσε ραντεβού με την ομάδα: «Τα λέμε το Σάββατο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: