Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Ο μυστικός δείπνος του Άρη»

aris
Το μέλος της ΚΑΕ Άρης και του «Aris Golden Club»,  Σωτήρης Κιοσέλογλου, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 καθώς ήταν προσκεκλημένος στην χθεσινή συνάντηση παικτών και διοίκησης με τον Νίκο Γκάλη. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι μόνο χρέη και άρθρο 99, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά τον σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Γενικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Όχι μόνο για το χθεσινό αλλά για όσα έχουν γίνει με τον Νίκο Γκάλη. Αυτό το πίστευα παλιά το πιστεύω και τώρα. Η αναγέννηση θα έρθει μέσα από τον Νίκο. Έχουμε την ιστορία μας πάνω από όλα. Να διδαχτούμε και να επενδύσουμε σε αυτή» για να προσθέσει:
«Πρέπει να θέσουμε ένα στόχο .Τι εννοούμε ότι θέλουμε τον Γκάλη στην ομάδα. Να είναι κοντά στην διοίκηση; Εμένα με ενδιαφέρει να είναι κοντά. Και ο Λυπηρίδης και όλοι όσοι είχαν μεγαλουργήσει εκείνη την εποχή. Ας είναι δίπλα και μετά να συζητήσουμε και να δούμε πως μπορούν να βοηθήσουν αλλιώς».
Για την συνάντηση ειδικότερα είπε:
«Ήταν όπως ο μυστικός δείπνος. Ήταν τόσο προσηλωμένοι οι αθλητές στο τι έλεγε ο Γκάλης. Αν το έβλεπες σου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους μας ήταν και το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα. Εύχομαι να επικρατήσει αυτό και στην συνέχεια. Ήταν σαν να πήγες με τα παιδιά σου και την οικογένεια σου κάπου, για να φας. Όλο αυτό το κλίμα γέμισε καλό στην ομάδα. Τελικά ο Άρης δεν είναι μόνο χρέη και άρθρο 99. Έχει κόσμο και παράγοντες που αγαπάνε την ομάδα και μπορούν να κάνουν πράγματα ωραία. Εγώ νιώθω ότι ο  Γκάλης κατάφερε και έκανε αυτό το πράγμα. Να ενώσει όλο τον κόσμο και όλους τους παράγοντες.  Ένας από τους λόγους που έγινε το παιχνίδι προς τιμήν του ήταν και αυτός. Εδώ και χρόνια υπήρχε ένα τέτοιο πλάνο. Εφόσον το πραγματοποιήσαμε θα φανεί και η συνέχεια. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος» για να προσθέσει:
«Ο Άρης δεν έχει μόνο παράγοντες που κάνουν χρέη. Ο Άρης αποτελείται από γηγενείς Θεσσαλονικείς και πρόσφυγες από την Μικρά Ασία. Θα επικρατήσουν οι άνθρωποι αυτοί. Οι νοικοκύρηδες. Παλέψαμε δεν το αφήσαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλό. Όπως το βλέπαμε εμείς. Νομίζω ότι θα πετύχουμε στο τέλος. Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στην ζωή μου. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε».
Τέλος είπε για τον Γκάλη ο οποίος είπε ότι θα δώσει το παρών στο Άρης-ΠΑΟΚ:
«Εγώ θα τον ήθελα και σε ένα άλλο παιχνίδι .Άρης-Κολοσσός ή Άρης Κηφισιά».
Τέλος για το τάβλι που έκαναν δώρο στον Γκάλη:
«Του άρεσε είναι το αγαπημένο του σπορ. Τον πειράξαμε λίγο. Του είπαμε ότι του το δώσαμε για  να μάθει τάβλι».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: