Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Έκανε τον Μπέιλ... παρελθόν και τον παππού του πλουσιότερο!!

Ο Χάρι Γουίλσον έσπασε το ρεκόρ του Μπέιλ, ως νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας και με το ντεμπούτο του επιβεβαίωσε κάποιον που το είχε προβλέψει14 χρόνια χρόνια πριν!

Έκανε τον Μπέιλ... παρελθόν και τον παππού του πλουσιότερο
Η Εθνική Ουαλίας πιθανότατα τρίβει τα χέρια της που... κονταροχτυπήθηκε με την Αγγλία για το ταλέντο του Χάρι Γουίλστον και βρήκε νικήτρια.

Αυτός όμως που σίγουρα θα το κάνει από χαρά και περηφάνια είναι ο παππούς του που είχε προβλέψει την παρουσία του στην Εθνική 14 (!) περίπου χρόνια νωρίτερα.

Ο Πίτερ Έντουαρντς είχε στοιχηματίσει 50 λίρες που του απέφεραν κέρδος 100.000 λίρες ότι ο εγγονός του θα φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα της Εθνικής Ουαλίας, 18 μήνες μετά τη γέννησή του.

«Έπρεπε να περιμένω για 85' λεπτά μέχρι να μπει και πανικοβλήθηκα, γιατί είχαν ήδη κάνει δύο αλάγές. Νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρει», ανέφερε αρχικά ο 65χρονος. «Όταν μπήκε στο γήπεδο, ήπια ένα ακόμα ποτήρι κρασί και ένιωσα περήφανος για τον εγγονό μου».

Όσον αφορά τον λόγο που έβαλε το στοίχημα: «Όταν ήταν 18μηνών κυνηγούσε τη μπάλα, χωρίς καν να μπορεί να περπατήσει! Πήγα σε μια εταιρεία στο Ρέξχαμ και ρώτησα πως μπορώ να στοιχηματίσω».



Περισσότερο απ' τα χρήματα όμως, αυτό που κάνει αναμφίβολα περήφανη την οικογένεια Έντουαρντς είναι ότι Χάρι αποτελεί πλέον τον νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ουαλίας σε ηλικία 16 ετών και 207 ημερών.

Το μεγάλο ταλέντο του Βρετανικού ποδοσφαίρου, εκτόπισε απ' την κορυφή τον Γκάρεθ Μπέιλ, για 108 μέρες, αφού ο μέσος της Ρεάλ είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 315 ημερών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: