Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Καμπανάκι» από ΑΘ-10!

ira
Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη θύρα 10 όπου μέσω της οποίας χτυπάει  ”καμπανάκι” τόσο στην διοίκηση του Ηρακλή όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά τα άσχημα αποτελέσματα.
Η ανακοίνωση:
Από τα μέσα του καλοκαιριού μετά τις συνελεύσεις του Κατσανείου είχαμε δεσμευτεί στους παριστάμενους ότι θα στηρίξουμε την ομάδα φέτος όσες ενστάσεις – αμφιβολίες – αρνητικές σκέψεις κι αν έχουμε για τη διοίκηση της.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τότε ως τώρα, όπου αυτή η επικοινωνιακή έστω, αλλαγή κλίματος την οποία προσδοκούσαμε δεν επήλθε ούτε στο ελάχιστο, με αποκορύφωμα την εικόνα της ομάδας τις τρείς πρώτες αγωνιστικές, παλεύουμε ειλικρινά με τους εαυτούς μας να τηρήσουμε τη δέσμευση μας.
Ζητάμε από όλους όσους έχουν τη στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία να αναλογιστούν τι συμβαίνει σήμερα στον Ηρακλή, τι θα συμβεί αν συνεχίσουν να λειτουργούν τα πάντα κατ’ αυτόν τον τρόπο και να προσπαθήσουν να φανταστούν τι θα συμβεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου σε περίπτωση μη ανόδου και να πράξουν ανάλογα.
Παράλληλα ζητάμε από την επιτροπή που ορίστηκε το καλοκαίρι στις συνελεύσεις του Κατσανείου να μας ενημερώσουν όπως είχαν δεσμευτεί σε μια ανοικτή συνέλευση στον ίδιο χώρο το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: